Resveratrol, močan antioksidant v liposomalni obliki | Lipolife | tekočina (48 odmerkov po 200 mg trans-resveratrola)

Resveratrol je vpleten v več celičnih poti, med drugim delovanja inzulina, zaznavanja hranil in tvorbe energije.

Zadostuje za 48 odmerkov (0,93 €/dan)

44,55 

Na zalogi pri dobavitelju.
90 dneva garancija na zadovoljstvo Če ne opaziš opisanih rezultatov v 90. dneh, ti obljubljamo vračilo denarja.

Brezplačna dostava
za naročila nad 100 €

Zdravo in naravno
Izdelki najvišje kakovosti

Garancija na zadovoljstvo
100 % varen nakup

Brezplačna podpora
Svetovanje 069 778 208

Za resveratrol še za enkrat ni odobrenih zdravstvenih trditev. Je antioksidant, ki nastaja v rastlinah kot odziv na poškodbo, napade bakterij/gliv ali težke vremenske razmere.

💚 Prehransko dopolnilo v obliki liposomov ima to lastnost, da dobro prehaja steno prebavnega trakta
💚 Nov razred biološko dostopnih dodatkov. Mikrodelci, ki zagotavljajo veliko večjo absorpcijo
💚 200 mg trans-resveratrola na 5 ml izdelka
💚 Vegansko

Uporablja se le do ovulacije!

Oblika

Tekočina

Težava

Izostanek menstruacije, Menopavza, Predmenstrualni sindrom, Stres in imunski sistem, Zdrava koža

Vrsta

Brez glutena, Naravno, Vegansko

Znamka

Lipolife

Zakaj resveratrol?

Študije na miškah povezujejo resveratrol zaradi antioksidativnih lastnosti s srčno-žilnim zdravjem in proti-vnetnim delovanjem.

Resveratrol se na žalost v telesu zelo hitro porazgubi, zato je dodajanje tega prehranskega dopolnila lahko ‘tricky’. Pomembno je, da izberemo trans-resveratrol obliko, ki je za naše telo najbiorazpoložljivejša. Prav tako pomaga, da se resveratrol zaužije z maščobo, zato je prehransko dopolnilo v liposomalni obliki zelo priročno.

Kaj je liposomalna (liposomska) oblika?

Liposomalna oblika je oblika prehranskega dopolnila, ko določeno hranilo objamemo s liposomi, torej maščobami in s tem omogočimo lažjo absorpcijo tega hranila in ga obvarujemo pred agresivnim okoljem želodca in črevesja.

Nanoenkapsulacija določenega hranila je zelo dobra strategija za signifikantno povišanje topnosti in kemične stabilnosti hranila. Dokazano je, da lipidni delci povišajo oralno biorazpoložljivost in terapevtski potencial hranila.

Sestavine in odmerjanje

Sestavine: prečiščena voda, fosfolipidi (gensko nespremenjene sončnice, lipoid), trans-resveratrol, glicerol, kalijev sorbat (konzervans), D-alfa-tokoferol (antioksidant)

1 doza (5ml) v povprečju nudi: trans-resveratrol 200 mg (* PDV). * ni priporočenega dnevnega vnosa

ODMERJANJE

Vzemite eno čajno žličko (5 ml) na dan ali po navodilih zdravnika.

Najboljšega okusa je ohlajen. Pred uporabo pretresite, vzemite 5 ml na dan ali po strokovnih navodilih.

Opozorila

❗ Ne kombinirati z zdravili za redčenje krvi ali kakšnimi drugimi zdravili. Potrebno se je posvetovati z zdravnikom!

Po odprtju hranite v hladilniku in porabite v roku 3 mesecev. Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Ne nadomesti uravnovešene in raznolike prehrane. Hranite izven dosega otrok. Hranite na hladnem, suhem in ne izpostavljajte neposredni sončni svetlobi. Uporabno najmanj do datuma, odtisnjenega na embalaži.

Višji odmerki lahko povzročijo črevesno nelagodje.

Priporočila

Resveratrol je zadnja leta vedno bolj raziskuje v smeri zdravja – zdravega staranja, PCOS, zdravja jajčnikov, inzulinske sensitivnosti, zdravja sperme in podobno.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Resveratrol, močan antioksidant v liposomalni obliki | Lipolife | tekočina (48 odmerkov po 200 mg trans-resveratrola)”

Brezplačna dostava nad 100 €
PREVERJENA SESTAVA in pridobljeni certifikati
KVALITETEN NAKUP in 100 % varnost
Možnosti plačila: PayPal, Visa, Mastercard

POGOSTO ZASTAVLJENA VPRAŠANJA

Ne. Nosečnice se morajo dodajanju antioksidantov izogniti, saj lahko pospešijo celično delovanje, ki lahko pusti dolgotrajne posledice na presnovnih poteh zarodka.

Liposomalno prehransko dopolnilo je dopolnilo, ki ga sestavlja hranilo v liposomalni ovojnici. To dovoljuje telesu boljšo absorpcijo hranila. Liposom je mehurček, sestavljen iz fosfolipidov (fosfolipidi prav tako sestavljajo človeške celice), ki brani hranilo pred okoljem v črevesju. Ko se mehurček absorbira, se raztopi in hranilo se prenese v celice.

Ne, mešanje s hladnimi tekočinami ne vplivajo na liposome, a moramo tekočino nemudoma zaužiti.

Mešanje s toplo ali vročo tekočino pa bo uničilo liposome.

Resveratrol se priporoča zaužiti na prazen želodec.

Plastenke so PET, kar pomeni, da so zlahka reciklirane. Plastenke so reciklirane in testirane na ''spuščanje''. Zadoščajo farmacevtskim standardom. Podjetje Lipolife ima status Carbon Neutral in se zavzema, da bodo embalaže v prihodnosti brez plastike.

Študija z 78 ženskami z diagnosticiranim PCOS je pokazala, da je 1000 mg resveratrola dnevno za 3 mesece pozitivno vplivalo na menstrualni cikel. Ženske se dobile bolj redne menstruacije, znižalo pa se je tudi izpadanje las.  

V nekaj živalskih študijah se je pokazalo, da je resveratrol deloval kot antagonist na estrogenske receptorje v primeru endometrioze. Ampak, študij na ljudeh še ni dovolj, zato pozitivni učinki še niso dokazani.

Resveratrol vsebuje fitoestrogene, ki so rastlinski viri estrogena. Študije kažejo na to, da bi naj resveratrol znižal izgubo kostne mase, povišal kognitivnost in prekrvavljenost možganov, ter znižal simptome menopavze.

Prav tako ima potencial znižati verjetnost za raka na dojki

Trenutne študije kažejo, da resveratrol oslabi alergične reakcije na cvetni prah. Preko delovanja na mast celice ima potencial znižati astmo in rinitis.