Love your Gut, ekološki probiotik za zdravo črevesje | Ogaenics | kapsule (60 kapsul po 10 milijard)

Zdravo črevesje je osnova za dobro zdravje. Love your gut je sinbiotično organsko prehransko dopolnilo, ki vsebuje 10 milijard probiotikov iz 21 klinično raziskanih bakterijskih sevov. In to le v 1 kapsuli dnevno, ki prav tako vsebuje rastlinsko prehransko vlaknino inulin iz organskih agav.

Zadostuje za 60 dni (34,95 €/mesec ali 1,17 €/dan)

69,90 

Na zalogi pri dobavitelju.
90 dneva garancija na zadovoljstvo Če ne opaziš opisanih rezultatov v 90. dneh, ti obljubljamo vračilo denarja.

Brezplačna dostava
za naročila nad 100 €

Zdravo in naravno
Izdelki najvišje kakovosti

Garancija na zadovoljstvo
100 % varen nakup

Brezplačna podpora
Svetovanje 069 778 208

LOVE YOUR GUT Daily Biotic Complex je sinbiotično organsko prehransko dopolnilo, kar pomeni, da vsebuje probiotike in prebiotike, ki so hrana za probiotike. Ker je to osnova za dobro zdravje. Vsaka kapsula vsebuje 10 milijard reproduktivnih črevesnih bakterij iz 21 klinično raziskanih sevov bakterij v kombinaciji z rastlinsko prehransko vlaknino inulinom iz organskih agav. Certificirano ekološko prehransko dopolnilo, izdelano v Nemčiji, brez aditivov, brez genskega inženiringa, 100 % vegansko in pakirano v kakovostnem lekarniškem steklu.

💚 Le ena kapsula na dan za 10 milijard probiotikov
💚 Tudi za nosečke in mamice
💚 21 klinično raziskanih sevov
💚 Sinbiotik = prebiotik + probiotik
💚 100 % vegansko in organsko
💚 Brez aditivov, ki lahko dražijo črevesje
💚 Brez laktoze, mleka, glutena in fruktoze
💚 Pomoč pri rednem odvajanju blata
💚 Redno odvajanje vsaj enkrat na dan omogoča izločanje toksičnih snovi iz telesa, ki so posledica prebave in presnove
💚 Redno odvajanje blata zmanjša verjetnost za hemeroide in divertikulozo

Oblika

Kapsule

Težava

Boleče menstruacije, Izostanek menstruacije, Menopavza, Močne menstruacije, Podpora ob IVF, IUI, Prebava, Predmenstrualni sindrom, Sindrom policističnih jajčnikov, Stres in imunski sistem, Vaginalna vnetja in vnetja sečil, Veganstvo, Zanositev, Zdrava koža

Vrsta

Brez glutena, Naravno, Organsko, Vegansko

Znamka

Ogaenics

Zakaj Love your Gut?

Večina nas nima popolnega črevesnega mikrobioma. Vse od antibiotikov do diet z visoko vsebnostjo ultra-procesiranih živil in stresa lahko poruši ravnovesje bakterij v vašem mikrobiomu. Jemanje LOVE YOUR GUT lahko pomaga vzpostaviti ravnovesje. Je odličen preventivni zdravstveni ukrep za ohranjanje črevesja in prebave v ravnovesju.

Stanje vaše črevesne flore močno vpliva na vaše počutje, saj v črevesju telo proizvaja živčne prenašalce (kot je serotnin), presnavlja hormone, nevtralizira patogene, izloča toksine in celo proizvaja hranila. LOVE YOUR GUT je torej oblikovan za vsakodnevno nego črevesja in ga lahko jemljete vse življenje. Samo ena kapsula zvečer pred spanjem vsebuje optimalen dnevni odmerek 10 milijard CFU (enot, ki tvorijo kolonije). Tako lahko brez posebnega truda vsak dan naredite nekaj za svojo črevesno floro.

Čiste rastlinske organske prehranske vlaknine

Prehranske vlaknine so velikega pomena za normalno delovanje prebave in vaše črevesne flore. Če uživate premalo vlaknin, lahko črevesne bakterije stradajo. Zato LOVE YOUR GUT vsebuje tudi rastlinsko vlakno inulin iz organskih agav. Zagotavlja, da se bakterije oskrbijo s hrano takoj, ko prispejo v črevesje.

21 raziskanih bakterijskih sevov

Za LOVE YOUR GUT so izbrali 21 dobro znanstveno raziskanih laktobacilov in bifidobakterij. Gre za seve, ki se v zdravem človeškem črevesju naravno pojavljajo in dokazano pozitivno vplivajo na prebavo, počutje in kožo. Vsaka kapsula vsebuje 10 milijard naravnih, reproduktivnih črevesnih bakterij za vsakodnevno podporo črevesne flore in prebave. Ta številka je zagotovljena do konca roka uporabnosti izdelka.

Vegansko, brez glutena in laktoze

LOVE YOUR GUT je seveda brez dodatkov, kajti to bi lahko motilo prebavni trakt in črevesno floro. Ogaenics dnevni biotski kompleks ne vsebuje nobenih alergenov, kot so mleko, laktoza, gluten ali fruktoza. Z Ogaenics želimo z eno LOVE YOUR GUT kapsulo na dan Vašo črevesno floro nežno spraviti nazaj v zdravo ravnovesje.

Sestavine in odmerjanje

Sestavine: rastlinska vlakna Bio-inulin*, mešanica naravne črevesne flore Ogaenics: Bifidobacterium breve BR03 (DSM 16604), Lactobacillus plantarum LP01 (LMG P-21021), Bifidobacterium lactis BS01 (LMG P-21384), Lactobacillus rhamnosus LR05 (DSM 19739), Lactobacillus rhamnosus GG (ATCC 53103), Lactobacillus casei LC03 (DSM 27537), Lactobacillus reuteri LRE02 (DSM 23878), Lactobacillus acidophilus LA02 (DSM 21717), Lactobacillus rhamnosus LR04 (DSM 16605), Lactobacillus plantarum LP14 (DSM 33401), Lactobacillus plantarum LP02 (LMG P-21020), Lactobacillus casei subsp. paracasei LPC00 (LMG P-21380), Lactobacillus crispatus LCR01 (DSM 24619), Lactobacillus salivarius CRL1328 (DSM 24441), Lactobacillus pentosus LPS01 (DSM 21980), Lactobacillus fermentum LF08 (DSM 18297), Bifidobacterium infantis BI02 (DSM 24687), Bifidobacterium longum BL03 (DSM 16603), Bifidobacterium bifidum BB01 (DSM 22892), Streptococcus thermophilus FP04 (DSM 18616), Streptococcus thermophilus YO8 (DSM 17843), kapsula: hidroksiceluloza

* iz kontrolirane ekološke pridelave
** %PDV: Priporočen dnevni vnos / referenčna vrednost hranil v skladu z EU uredbo 1169/2011

ODMERJANJE

Kot dnevno podporo črevesni flori in prebavi vzemite eno kapsulo LOVE YOUR GUT zvečer s kozarcem vode pred spanjem. Priporočenega dnevnega odmerka ne smete preseči.

Opozorila

Ne kombinirati z: antibiotiki, protiglivičnimi zdravili (clotrimazole, ketoconazole, griseofulvin, nystatin) in prednisonom.

Opomba: Prehranska dopolnila niso nadomestilo za uravnoteženo in raznoliko prehrano ter zdrav način življenja.

Če jemljete zdravila ali ste pod zdravniškim nadzorom, se pred jemanjem katerega koli prehranskega dopolnila posvetujte z zdravnikom. Hranite izven dosega majhnih otrok. Shranjujte na hladnem (< 25°C) in suhem mestu z zaprtim pokrovom.

Priporočila

Probiotiki se v večini primerov uporabljajo kot 2-3 mesečna kura ob podpori uravnoteženi prehrani. V primeru, da so črevesne težave kronične, se lahko uporabljajo brez prestanka.

Črevesje je povezano z imunskim sistemom, kožo, menstrualnim ciklom in zdravo nosečnostjo.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Love your Gut, ekološki probiotik za zdravo črevesje | Ogaenics | kapsule (60 kapsul po 10 milijard)”

Brezplačna dostava nad 100 €
PREVERJENA SESTAVA in pridobljeni certifikati
KVALITETEN NAKUP in 100 % varnost
Možnosti plačila: PayPal, Visa, Mastercard

POGOSTO ZASTAVLJENA VPRAŠANJA

Z besedo mikrobiom poimenujemo genetski material vseh mikroorganizmov, ki prebivajo v in na človeškem telesu. Mikrobiom soupravlja delovanje vseh ostalih organov in sistemov, od možganov, do imunskega sistema. Njegovo poslabšano delovanje povezujemo z avtoimunimi boleznimi, težavami s kožo, glavoboli, alergijami, presnovo glukoze in reproduktivnimi težavami.

Da, izdelek je primeren za nosečnice. Priporočamo, da se ob vsakem dodajanju prehranskih dopolnil posvetujete z zdravnikom.

Probiotiki so mikroorganizmi v mikrobiomu, za katere je bilo dokazano in potrjeno pozitivno delovanje na človeško zdravje. Predstavljajo dobrodejne mikroorganize, ki jih v telo dobimo tudi s prehrano.
Uporaba besede probiotik po EFSA regulacijah od l. 2018 v EU ni dovoljena za označevanje izdelkov s probiotiki, zato se poimenovanje probiotikov nadomešča z besedami mikroorganizmi, EM, dobrodejni mikroorganizmi, dobrodejni mikrobi, dobre bakterije ipd.

Mikrobiom igra ključno vlogo pri prebavi živil in presnovi hranil. Raznovrstne prebavne težave kot so driska, napihnjenost, zaprtje, neredno izločanje, abnormalne formacije blata in podobno, nakazujejo na neravnovesje mikroorganizmov v črevesnem mikrobiomu ali pa celo že o naslednji stopnji težave – prepustnem črevesju (ko je črevesna stena poškodovana in skoznjo nenadzorovano potujejo delci prehrane, kar vznemirja imunski sistem).

Mikrobiom je ključen za optimalno delovanje imunskega sistema. Glavnina imunskega sistema - preko 70 % - se nahaja v črevesni sluznici, mikrobiom pa skrbi za tudi zaščito te črevesne sluznice. Različni mikroorganizmi mikrobioma so v nenehni interakciji s celicami imunskega sistema in tako uravnavajo delovanje imunskega sistema.

Črevesje lahko vpliva na proces oploditve in razvoj zarodka. Neravnovesje črevesne mikrobiote lahko vodi v ovarijsko disfunkcijo, PCOS, neplodnost in neželjene IVF rezultate.

Da, lahko. Različne naravne črevesne bakterije in rastlinske vlaknine so ključnega pomena za splošno zdravje, tudi med nosečnostjo in dojenjem. Sploh, če nas muči prebava.

V primeru zelo redke (dedne) intolerance za fruktozo se je treba inulinu izogibati, ker je polisaharid, ki nastane iz fruktoze. Tako, da ne.

Pri veliko bolj pogosti malabsorpciji fruktoze pa inulin ni problem, saj se inulin kot neprebavljiva vlaknina ne absorbira v kri. Zato se tukaj ni treba bati oslabitev.

Da – vendar poskrbite, da bo med jemanjem zdravil in Love your gut minilo približno dve uri. 

Glede antibiotikov pa svetujemo slednje: med uživanjem antibiotikov je dodajanje dobrih bakterij nesmiselno, je pa smiselno dodajati Saccharomyces Boulardii (na primer znamke Viridian) in laktično kislino (ta se nahaja v probiotiku Multi EM ferment tukaj). Po prenehanju uporabe antibiotikov pa za čim hitrejšo regeneracijo črevesne flore svetujemo Love your gut ali Multi EM ferment.

Da, ta izdelek je v celoti narejen iz naravnih črevesnih bakterij in rastlinskih vlaken in je varen za otroke, čeprav ni posebej oblikovan za otroke.

Da. Vse koristne naravne bakterije so liofilizirane, da se izboljša njihova stabilnost. Takoj, ko bakterije v črevesju ponovno pridejo v stik s tekočino, ponovno zaživijo.

Da ne oviramo prehajanja črevesnih bakterij skozi želodec.