DOBRODOŠLA

Spreminjamo pogled na zdravje

Smo Nutrition Story, spletna trgovinica s kvalitetnimi, učinkovitimi in zanesljivimi prehranskimi dopolnili za ženske, z misijo zagotavljanja najboljšega za vaše telo.

Nutrition Story pomeni prehransko zgodbo, ki jo piše vsaka izmed nas. Cilj nakupa prehranskega dopolnila ni zapravljanje denarja in drag urin, temveč izboljšanje zdravja za vsaj eno stopničko višje.

Tukaj so dobrodošle vse ženske, ne glede na raso, pripadnost, religijo, svoje notranje strahove, težave z zdravjem in odnosom do sebe. Cilj spletne trgovine je, da bo vsaka ženska našla nekaj zase. Iz preverjenih in aktivnih sestavin, čiste sestave in v želenih odmerkih.

To je zgodba strasti. Zgodba prehrane. Zgodba ženskega zdravja.

Vsako prehransko dopolnilo je skrbno izbrano s pomočjo znanstvene literature. Pod mojim strogim očesom, ki ne dopušča nekvalitetnih ali nizkocenovnih sestavin, ki ne naredijo to, kar obljubljajo.

Nutrition Story je prostor, kje si lahko oddahneš. Nič več skrbi ali si kupila prav in ali si kupila najboljše. Saj v tej trgovinici ne obstaja druga, kot najboljše zate.

– Anja Kikl

PRVI KORAKI

Prehranska zgodba se je pričela potikati po mislih ustanoviteljice že leta 2018, a je o tem le sanjala. Medtem, ko je sama poskušala prehranska dopolnila po nasvetu influencerjev, je ugotovila, da ji nobeno ne ustreza. Ali je dobila vaginalno vnetje, ali cel teden ni mogla na stranišče, ali pa ji je bilo slabo.

Od nekdaj je gojila strast do znanosti, zato se je pognala v raziskovanje prehranskih dopolnil. Katera sestavina se uporablja za kaj, kakšna je njena optimalna oblika, od kot izvira, kako se absorbira, in kako jo telo lahko uporabi? To so bila vodilna vprašanja.

Drugo življenje

Leta 2020 prišlo do zaprtja. V marcu 2020 je ostala brez dveh služb, magisterij pa se je bližal k koncu. To je bil idealen čas, da v svet podeli svoje znanje o ženskem zdravju in prehranskih dopolnilih.

Z objavljanjem študij in znanja, ki se je nabralo skozi leta, je pričela v svoj krog privabljati ženske, ki so želele vedeti več. Najpogostejše vprašanje je bilo: katera prehranska dopolnila izbrati za sindrom policističnih jajčnikov? Kaj pa za boleče menstruacije?

Med poglabljanjem v literaturo jo je pričelo skrbeti. Na trgu je toliko dopolnil, a katera bi sama jemala, če bi zanosila? V marsikaterem dopolnilu so težke kovine, aditivi, umetne primesi in niso testirana za toksine. Zase in svojega bodočega otroka je želela le najboljše.

O ANJI

Spomladi 2022 so se ji je po naključju končno odprla vrata, ki jih je dolgo iskala. Zaradi socialnih medijev so jo pričela kontaktirati podjetja s prehranskimi dopolnili in lahko je izbirala točno katera lahko predstavi svojim sledilkam.

Zanimanje za zares kvalitetna prehranska dopolnila je rastlo. A težava je bila, da jih ni bilo moč najti na enem mestu. To je bil odločilni moment. Želela je združiti vsa svoja priporočila z znanstvenimi raziskavami na eno mesto. Mesto, kamor bi ženske lahko pristopile tudi, ko ona ne bi bila na voljo.

Tako je nastal Nutrition Story. To je zgodba strasti. Zgodba prehrane. Zgodba ženskega zdravja.

Pridruži se Nutrition Story družini

Bodite prva, ki bo izvedela o naših ekskluzivnih ponudbah, novih izdelkih in nasvetih za žensko zdravje.