Tame the flame, ekološki kurkuma kompleks | Ogaenics | kapsule (60 kapsul s 315 mg kurkuminoidov in 5 mg piperina)

Tame the flame je popolnoma organski izdelek z visoko vrednostjo kurkuminoidov na eno kapsulo. Najmočnejši organski izdelek na trgu. Brez nepotrebnih aditivov, polnil in GSO, ter 100 % vegansko in organsko prehransko dopolnilo.

Zadostuje za 60 dni (27,45 €/mesec ali 0,92 €/dan)

54,90 

90 dneva garancija na zadovoljstvo Če ne opaziš opisanih rezultatov v 90. dneh, ti obljubljamo vračilo denarja.

Brezplačna dostava
za naročila nad 100 €

Zdravo in naravno
Izdelki najvišje kakovosti

Garancija na zadovoljstvo
100 % varen nakup

Brezplačna podpora
Svetovanje 069 778 208

TAME THE FLAME je popolnoma zeliščno organsko prehransko dopolnilo s 315 mg kurkumina iz organske kurkume in 5 mg piperina kot 20-kratnega aktivnega ojačevalca. Zaradi visoke vsebnosti kurkumina v kombinaciji z drugimi bioaktivnimi rastlinskimi snovmi močno deluje na telo. TAME THE FLAME je idealen za vsakogar, ki išče organsko kakovost v visokem odmerku na eno kapsulo na dan. Certificirano ekološko prehransko dopolnilo, izdelano v Nemčiji, brez aditivov, brez genskega inženiringa, 100 % vegansko in pakirano v kakovostnem lekarniškem steklu.

💚 Kar 315 mg kurkuminoidov na odmerek
💚 Izvleček standardiziran na 95 % kurkumina (50:1)
💚 Nežne metode ekstrakcije
💚 100 % vegansko
💚 100 % organsko
💚 Brez onesnaževalcev, pesticidov, težkih kovin in mikrobov
💚 Izdelano v Nemčiji
💚 Embalaža se reciklira
💚 Najvišja kakovost
💚 Brez nepotrebnih aditivov ali konzervansov
💚 Za zniževanje oksidativnega stresa (PCOS, endometrioza, koža …)

Oblika

Kapsule

Težava

Boleče menstruacije, Izostanek menstruacije, Menopavza, Močne menstruacije, Osnove zdravja, Prebava, Predmenstrualni sindrom, Sindrom policističnih jajčnikov, Stres in imunski sistem, Vaginalna vnetja in vnetja sečil, Zdrava koža

Vrsta

Brez glutena, Naravno, Organsko, Vegansko

Znamka

Ogaenics

Zakaj Tame the flame?

Evropska agencija za varnost hrane (EFSA) za kurkumin in kurkumo obravnava naslednje trditve:

 • deluje protivnetno,
 • podpira prebavo,
 • deluje antioksidativno,
 • podpira zdravje srca in ožilja,
 • pomaga ohranjati zdravje jeter,
 • podpira regeneracijo po športni aktivnosti,
 • podpira delovanje živčnega in imunskega sistema,
 • podpira kognitivne funkcije.

TAME THE FLAME je naravno organsko prehransko dopolnilo, ki združuje visoke odmerke vrhunskega organskega izvlečka kurkume in organskega prahu kurkume. Organski izvleček črnega popra podpira 20x izboljšano absorpcijo. Idealen je za Vas, če iščete visok odmerek kurkumina v samo eni kapsuli na dan.

Fantastičen učinek kurkume temelji na dragocenih rastlinskih snoveh, ki jih vsebuje. Poleg kurkuminoidov obstaja še 200 drugih pomembnih rastlinskih snovi, kot so kurkumosaharidi in dragocena eterična olja. Zato v TAME THE FLAME kombiniramo vrhunski organski izvleček kurkume v razmerju 50:1, standardiziran na 95% vsebnost kurkumina, z organskim prahom kurkume s 5% vsebnostjo kurkumina, ki vsebuje te druge dragocene rastlinske snovi.

100 % organsko certificirano

Konvencionalno pridelana kurkuma je pogosto močno onesnažena s toksini. Sestavine organskega kurkuminega kompleksa Tame The Flame torej v celoti izvirajo iz kontrolirane ekološke pridelave. To zagotavlja, da ne vsebuje onesnaževal, pesticidov, težkih kovin, mikrobov in dodatkov, ter da je seveda proizvedeno brez genskega inženiringa. Pristnost naše ekološke kurkume je testiran tudi v akreditiranem laboratoriju s tako imenovanim testom C14.

Visoko odmerjen – ena kapsula na dan

Pri kurkumi se splača primerjati. Naš organski kompleks kurkume TAME THE FLAME je edini visoko-odmerni organski kompleks kurkume in zagotavlja 315 mg kurkuminoidov na kapsulo. Za primerljivo dozo v ekološki kakovosti bilo bilo pri drugih ponudnikih treba vzeti do osem kapsul na dan. Pri Ogaenics Vam to zelo olajšajo. Samo ena majhna kapsula TAME THE FLAME zjutraj in lahko izkoristite vse prednosti te odlične, močne korenine.

Sestavine in odmerjanje

Sestavine: izvleček ekološke kurkume* in ekološka kurkuma v prahu* (Curcuma longa L.), izvleček ekološkega črnega popra* (Piper nigrum), kapsula: hidroksipropil metil celuloza

Sestavine 1 kapsula % PDV**
Izvleček ekološke kurkume (50:1)* 316 mg
Ekološka kurkuma v prahu* 300 mg
Skupaj kurkuminoidi od tega 315 mg
Kurkumin 236 mg
Bisdemetoksikurkumin 45 mg
Demetoksikurkumin 6 mg
Izvleček ekološkega črnega popra* 5,3 mg
od tega Piperin 5 mg
*iz kontrolirane ekološke pridelave
**%PDV: Priporočen dnevni vnos / referenčna vrednost hranil v skladu z EU uredbo 1169/2011

ODMERJANJE

Vzemite eno kapsulo TAME THE FLAME dnevno s kozarcem vode med obrokom. Da bi v maščobi topna hranila telo optimalno absorbiralo, naj obrok vsebuje tudi zdrave maščobe. Priporočenega dnevnega odmerka ne smete preseči.

Opozorila

Kurkumin lahko zniža absorpcijo železa za 20-90 %, zato se naj izdelka jemljeta vsaj 1 uro narazen.

Ni primerno za nosečnice in doječe matere.

Če jemljete zdravila ali ste pod zdravniškim nadzorom, se pred jemanjem prehranskega dopolnila posvetujte z zdravnikom.

Ni primerno, če imate žolčne kamne.

Opomba: Prehranska dopolnila niso nadomestilo za uravnoteženo in raznoliko prehrano ter zdrav način življenja. Če jemljete zdravila ali ste pod zdravniškim nadzorom, se pred jemanjem katerega koli prehranskega dopolnila posvetujte z zdravnikom. Hranite izven dosega majhnih otrok. Shranjujte na hladnem (< 25 °C) in suhem mestu z zaprtim pokrovom.

Priporočila

Čeprav študije nakazujejo na uporabo 300 – 500 mg kurkuminoidov (pazite, kurkuminoidi in kurkuma ni enako, kurkuminoidi so izvleček kurkume), v ostalih prehranskih dopolnilih tako visokih odmerkov kurkuminoidov ne boste našli. Dolgo smo iskali prehransko dopolnilo, ki bi imelo tako visoke odmerke, kot se uporabljajo v študijah (brez, da bi poleg bankrotirali). Ogaenics Tame the flame je točno to, kar smo iskali!

2 mnenji za Tame the flame, ekološki kurkuma kompleks | Ogaenics | kapsule (60 kapsul s 315 mg kurkuminoidov in 5 mg piperina)

 1. Eva

  Zelo zadovoljna! Dopolnilo jemljem že dober mesec in opažam pozitivne učinke predvsem na splošnem počutju, bolj sem umirjena, stanje kože na obrazu se je izboljšalo in prebava se je uredila. Na lastni koži opažam dobro protivnetno delovanje, po katerem je kurkuma znana. Priporočam, v kolikor je prisotno kakršnokoli vnetno stanje na in v telesu.

 2. Anja Kikl

  Waw! Super. Nas veseli, da izdelek učinkuje! 😊

 3. Anonimno

  Zaradi aken po obrazu in hrbtu sem iskala kvalitetno organsko kurkumo. Ponavadi močnejše kurkume niso organske, a nočem vnašati pesticidov. Uporabljam 1 mesec in aken po hrbtu več nimam, po obrazu pa veliko manj! Upam, da bo pomagalo tudi za obraz.

 4. Anja Kikl

  Hvala za komentar 🙂
  V kolikor po 3eh mesecih ne bo pomagalo tudi za obraz, lahko povišate dnevni odmerek na 2 kapsuli ali pa poiščite strokovnjaka za prehrano, s katerim bosta ocenila ali je potrebno narediti tudi kaj v smeri prehrane (in spanca).
  Držimo pesti!

Podaj mnenje

Brezplačna dostava nad 100 €
PREVERJENA SESTAVA in pridobljeni certifikati
KVALITETEN NAKUP in 100 % varnost
Možnosti plačila: PayPal, Visa, Mastercard

POGOSTO ZASTAVLJENA VPRAŠANJA

Ne, kurkuma ni priporočljiva med nosečnostjo.

Ne, tega izdelka ne priporočamo med dojenjem.

Priporočenega dnevnega odmerka ni priporočeno preseči. Lahko pa se posvetujete z zdravnikom in skupaj povišata odmerek.

Tame the flame je trenutno organski izdelek z največjo količino kurkumina na kapsulo v Nemčiji in velika verjetnost je, da tudi na svetu. Zasnovan je tako, da zagotavlja močno napredno podporo tistim, ki želijo zaužiti visok odmerek kurkumina z eno samo kapsulo. Združuje vrhunski organski izvleček kurkume v razmerju 50:1 z visokokakovostnim organskim prahom kurkume, ki zagotavlja celoten spekter hranil iz rastline za vaše dobro počutje. Izvleček organskega piperina prav tako izboljša biološko uporabnost in s tem absorpcijo kurkumina v telesu za faktor 20.

Da!

Študija na 60 ženskah s PCOS je uporabila 500 mg kurkuminoidov (to je koncentriran izvleček kurkume in ne kurkuma v prahu) za 12 tednov. Znižali so se telesna teža, glukoza na tešče, inzulinska rezistenca, skupen holesterol in razmerje med skupnim in HDL holesterolom.

Ena študija za ženskah s PCOS je pokazala znižanje povišanih vrednosti androgenov. Ena študija na miškah s PCOS simptomi pa je pokazala, da kurkuma poviša popolno dozorevanje foliklov, kar vemo, da je pomemben del PCOS, saj imajo ženske večje število nedozorelih jajčnih foliklov.

Kurkumin lahko zniža markerje za oksidativen stres, kot sta TNF-alfa in NF-kapaBeta.

Priporoča se uživati 0-3 mg kurkume na kilogram telesne teže, torej med 500 in 2000 mg na dan.