Ionic minerals, ionski minerali | Nutura Spray | razpršilo (30 odmerkov)

Med močnimi menstrualnimi krvavitvami izgubljamo tudi večje količine mineralov. Ionski minerali nudijo hitro in odlično absorpcijo že v ustih. Za lajšanje PMS, nižanje apetita ali za podporo športni aktivnosti.

Zadošča za 30 dni (0,80 €/dan)

23,90 

Na zalogi pri dobavitelju.
90 dneva garancija na zadovoljstvo Če ne opaziš opisanih rezultatov v 90. dneh, ti obljubljamo vračilo denarja.

Brezplačna dostava
za naročila nad 100 €

Zdravo in naravno
Izdelki najvišje kakovosti

Garancija na zadovoljstvo
100 % varen nakup

Brezplačna podpora
Svetovanje 069 778 208

NUTURA ® IONIC MINERALS pršilo je edinstveno mineralno pršilo s širokim kompleksom ionskih mineralov za popolno absorpcijo najbolj bistvenih elementov.

Zakaj ionski minerali v razpršilu?

💚 Visoka absorpcija, torej minimalna izguba dragocenih sestavin
💚 Visoka biološka uporabnost = visoka in zelo hitra absorpcija v telesu
💚 Nič več jemanja velikih vitaminskih tablet ali kapsul
💚 Enostaven za prenašanje in povsod brez vode ali dodatne hrane
💚 Čiste sestavine brez veziv, polnil, premazov ali barvil
💚 Pršilo primerno za vegetarijance
💚 Zaobide prebavni trakt
💚 Kosher, dodatno jamstvo čistosti
💚 Varen in ekonomičen (ekonomičen) za uporabo s prijetnim okusom
💚 Ne vsebujejo glutena

In tudi pomembno:

  • Nič več težav s požiranjem
  • Hitra in takojšnje uporaba
  • Nič več izgube dragocenih hranil
  • Samo naravne arome
  • Lahko se vzame na letalo v skladu s pravili TSA
Oblika

Razpršilo

Težava

Močne menstruacije, Predmenstrualni sindrom, Šport

Vrsta

Brez glutena, Vegansko

Znamka

Nutura Spray

Zakaj ionski minerali?

Moč ioniziranih in elektrolitskih mineralov:

💚 Vsi minerali so ionizirani in se pojavljajo v pravilnem ravnovesju. Ravno zaradi tega naravnega ravnovesja se izogibamo presežku enega elementa, ki lahko povzroči neravnovesje drugega.

💚 V ionizirani obliki so elementi v sledovih v pršilu NUTURA ® najbolj primerni za dobro absorpcijo na celični ravni. In ker so elementarni minerali tako majhni, se lahko celo absorbirajo neposredno v kri skozi sluznico.

💚 Ionizirani minerali zagotavljajo boljšo električno prevodnost, komunikacijo med našimi celicami in primarnimi telesnimi funkcijami. Hranila so zato bolje podprta, da pridejo tja, kjer so najbolj potrebna.

💚 Ionski minerali v pršilu so popolnoma biološko razpoložljivi. Zaradi te oblike lahko optimalno in varno uporabljamo manjše odmerke. Netoksična aerosol pumpica omogoča vnos hranil v najčistejši obliki.

💚 Pršimo 2-3 cm oddaljeno od notranje strani ličnic, da se tekočina lepo enakomerno razprši zaobidemo prebavni sistem mikro kapljice se v sluznici ust takoj absorbirajo v kri brez izgub!

💚 NUTURA ® IONIC MINERALS vsebuje vse zakonsko dovoljene minerale v najboljši absorpcijski obliki

KAJ SO IONSKI MINERALI?

Minerali imajo lastnost vezave z drugimi elementi.
Ionski minerali so specifični nevezani elementi z električnim nabojem v raztopini, v tem primeru vodi. Mineralni delci so celo manjši od nanometra.

NUTURA® IONIC MINERALS SPRAY vsebuje 100% vodo absorbirane ionske elementarne minerale v biološko razpoložljivi obliki.

Najpomembnejša točka za absorpcijo minerala je zagotoviti, da je v ionski obliki. Pri tem je najpomembnejše, da je mineral nevezan, da ga lahko prepoznamo, absorbiramo in predelamo. Kot take se lahko uporabljajo manjši, varni in optimalni odmerki.

Najpomembnejša točka za absorpcijo minerala je zagotoviti, da je v ionski obliki. Pri tem je najpomembnejše, da je mineral nevezan, da ga lahko prepoznamo, absorbiramo in predelamo. Kot take se lahko uporabljajo manjši, varni in optimalni odmerki.

Sposobnost telesa, da izkoristi mineral, je predvsem stvar velikosti delcev in vpojnosti oziroma biološke uporabnosti. Če so delci dovolj majhni, potem ni sposoben samo absorbcije v telesu, ampak dosega absorpcijo tudi na celični ravni. To je ključ do popolnega izkoriščanja prednosti in uporabnosti teh hranil.

Ker vodotopni minerali niso odvisni od prebavnih ali encimskih funkcij, so še posebej uporabni kot dnevni dodatek, zlasti za starejše in druge, ki potrebujejo dodatek s temi pomembnimi minerali.

Sestavine in odmerjanje

NUTURA® IONIC MINERALS Spray ne vsebuje sladkorjev, glutena, umetnih barvil in arom ter živalskih stranskih proizvodov. Primerno za vegetarijance in vegane.

Vsebuje kompleks: kalcija, magnezija, bora, kroma, bakra, joda, železa, mangana, molibdena, fosforja, kalija, selena, silicija, žvepla (MSM), cinka, klora in natrija.

SESTAVINE

Očiščena voda; topilo: glicerol (vegansko); naravna aroma: meta; rastlinski emulgator: sončnični lecitin; konzervans: kalijev sorbat; regulator kislosti: citronska kislina; rastlinsko sladilo: steviol glikozid (stevia).
Kompleks ionskih mineralov: kalcij (kalcijev klorid), magnezij (magnezijev klorid), bor (borova kislina), krom (kromov klorid), baker (bakrov sulfat), jod (kalijev jodid), železo (železov sulfat), mangan (mangan) klorid), molibden (natrijev molibdat), fosfor / fosfor (kalijev fosfat, kalij (kalijev klorid), selen natrijev selenit), silicij (silicijev dioksid), žveplo (metilsulfonilmetan – MSM), cink (cinkov klorid), klorid, natrij.

ODMERJANJE

Pred prvo uporabo – pritisnite črpalko 4- do 6-krat, da jo aktivirate. Pred uporabo nežno pretresite. Razpršite neposredno v ustno votlino, 2 razprška, 4-krat na dan.

Vsaka tuba vsebuje približno 240 odmerjenih razpršil. Ne prekoračite priporočene dnevne količine. Hraniti pri sobni temperaturi. Uporabno najmanj do & številka serije: glejte spodnje pršilo. Izogibajte se pršenju v oči. Hraniti izven dosega otrok.

Odmerjanje 1 dnevni odmerek (= 8 razprškov)

Kompleks ionskih in elektrolitskih mineralov v raztopljeni obliki. Zagotavlja največjo moč naravnih vpojnih mineralov.

Opozorila

Primerno za otroke od 1. leta dalje. Ne nadomesti uravnovešene in raznolike prehrane. Ne pršite v oči, hraniti izven dosega otrok. Hraniti na sobni temperaturi in ne izpostavljati neposredni sončni svetlobi. Ne uporabljati, če je varnostni trak pretrgan ali ga ni. Uporabno najmanj do datuma, odtisnjenega na dnu embalaže.

Priporočila

Med menstrualno krvavitvijo ženske izgubljamo dosti mineralov. Tudi med športom prihaja do izgub, ki jih je potrebno nadomeščati s prehrano ali prehranskimi dopolnili. Nutura Spray Ionski minerali so lahko ugodna rešitev za vsako ženski, ki se srečuje s povišanimi napori, bodisi menstrualnimi krvavitvami, bodisi intenzivnimi treningi.

Če imate pogoste vrtoglavice, preskusite to razpršilo, a si zagotovite tudi uravnoteženo prehrano!

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Ionic minerals, ionski minerali | Nutura Spray | razpršilo (30 odmerkov)”

Brezplačna dostava nad 100 €
PREVERJENA SESTAVA in pridobljeni certifikati
KVALITETEN NAKUP in 100 % varnost
Možnosti plačila: PayPal, Visa, Mastercard

POGOSTO ZASTAVLJENA VPRAŠANJA

Da, izdelek je primeren za nosečnice, saj vsebuje uravnovešene minerale, kar pomeni, da ni nobenega posameznega minerala preveč. So v ravnovesju.

Lutealna faza menstrualnega cikla je faza med ovulacijo in menstruacijo, ko ženske velikokrat izkusimo PMS. V tem času naša telesa potrebujejo višji vnos vitaminov, mineralov in aminokislin. Če potrebam zaradi različnih razlogov ne zadostimo, se lahko PMS okrepi.

Da, ionski minerali se hitro absorbirajo in so našemu telesu hitro na voljo. Sploh v težkih fizičnih preizkušnjah, ko dajemo vse od sebe, moramo poskrbeti za pravo ravnovesje mineralov. Pripomorejo lahko k daljši vzdržljivosti mišic.

NUTURA® IONIC MINERALS Spray ne vsebuje sladkorjev, glutena, umetnih barvil in arom ter živalskih stranskih proizvodov. Primerno za vegetarijance in vegane.

Ko razumemo ta proces in z redno uporabo, 4 x na dan, omogočimo prisotnost hranil v krvi, naredimo ogromen premik v izkoristku, saj začnemo takrat govoriti o sprejemanju na celični ravni.

PROTOKOL 4
1 – HITRA IN ODLIČNA ABSORPCIJA (PRŠIMO PO EN RSZPRŠEK, ODDALJENO 2-3 CM NA VSAKO LIČNICO)
2 – IZKORISTEK (PRŠIMO VEČKRAT NA DAN – 4 X PO 2 RAZPRŠKA NA DAN)
3 – SINERGIJA AKTIVNIH SESTAVIN
4 – ENOSTAVNA UPORABA KJERKOLI, KADARKOLI

1.del PROTOKOLA 4 (ABSORPCIJA) odlična absorpcija, netoksična aerosol pumpica omogoča vnos hranil v najčistejši obliki pršimo 2-3 cm oddaljeno od notranje strani ličnic, da se tekočina lepo enakomerno razprši zaobidemo prebavni sistem mikro kapljice se v sluznici ust takoj absorbirajo v kri brez izgub, več kot 90 % absorbcija

2. del PROTOKOLA 4 (IZKORISTEK) odličen izkoristek ker večinoma uporabljamo prehranska dopolnila 1x dnevno, je njihov izkoristek zelo nizek uporaba na vsake 3-4 ure konstanten vnos hranil vzdržujemo primerno raven visiko bio razpoložljivih nutrientov v celem telesu zato govorimo o izkoristku na celični ravni

3. del PROTOKOLA 4 (SINERGIJA) sinergija sestavin poleg vitaminov, mineralov, aminokislin so v razpršilu tudi zelišča, ki potencirajo njihovo pozitivno delovanje zaobjame širok spekter delovanja, kije telesu ves čas na razpolago ne vsebujejo nobenih polnil, veziv, barvil …, zato imate na dlani najčistejšo obliko vitaminov, mineralov… hermetično zaprto, kar ščiti pred svetlobo in kisikom, hranila ostanejo v svojem najvišjem potencialu

4. del PROTOKOLA 4 (UPORABA) enostavna uporaba vzamemo kamorkoli primerno za vse – družine, seniorji, rekreativci, športniki ne potrebujemo vode težave s požiranjem tablet želodčne težave (napihnjenost, zgaga, prebavne težave) primerno za okrevanje po posegih, pri slabotnih in kadar ne moremo zaužiti dovolj hrane